Producenci
Promocje
Zestaw  do rytuału HAMMAM Maroko 5 części
Zestaw do rytuału HAMMAM Maroko 5 części

49,90 zł

Cena regularna: 59,90 zł

szt.
Kalendarz adwentowy 24 produkty Purlés
Kalendarz adwentowy 24 produkty Purlés

299,90 zł

Cena regularna: 349,90 zł

szt.
Świąteczny niezbędnik Susz Herbatka Sianko Dary Natury
Świąteczny niezbędnik Susz Herbatka Sianko Dary Natury

34,50 zł

Cena regularna: 41,90 zł

szt.
SUSZ WIGILIJNY - suszone i wędzone owoce na KOMPOT
SUSZ WIGILIJNY - suszone i wędzone owoce na KOMPOT

6,50 zł

Cena regularna: 8,50 zł

szt.
Susz Wigilijny na kompot EKO 200g Dary Natury
Susz Wigilijny na kompot EKO 200g Dary Natury

14,50 zł

Cena regularna: 18,90 zł

szt.
Masło klarowane Ghee 240g BeKeto
Masło klarowane Ghee 240g BeKeto

27,90 zł

Cena regularna: 29,90 zł

szt.

Budyń JAGODOWY Bezglutenowy BEZ CUKRU 40g Celiko

budyn.png
  • nowość
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 48 godzin
Dostawa: Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności sprawdź formy dostawy
Cena: 1,59 zł

Cena regularna:

1.59
ilość szt.

towar niedostępny

Opis

Budyń JAGODOWY Bezglutenowy BEZ CUKRU 40g Celiko

Bezglutenowy, odpowiedni dla wegan

Budyń o smaku jagodowym jest produktem bezglutenowym.

Produkt nie zawiera cukru, sztucznych barwników i smaków.

Idealny produkt dla osób chorych na celiakię oraz dla Wegan.

Budyń doskonale sprawdzi się do deserów i ciast.

Posiada kremową, puszystą konsystencję. Smacznie komponuje się z dodatkiem gorących owoców jagodowych.

Idealnie połączenie z kokosem!

Składniki:

skrobia kukurydziana, skrobia ziemniaczana, sok z buraka czerwonego w proszku, zagęszczony sok jagodowy w proszku 0,6% (maltodekstryna, sok jagodowy), aromat

Wartość odżywcza w 100 g proszku

Wartość energetyczna: 1458 kJ / 348 kcal

Tłuszcz: 0,1 g

- w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g

Węglowodany: 86,6 g

- w tym cukry: 1,2 g

Białko: 0,3 g

Sól: 0,04 g

Informacje dodatkowe

Opakowanie wystarcza na przygotowanie 4 porcji budyniu po ok. 150 g.

Produkt może zawierać: mleko, soję i ich produkty pochodne.

Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

Produkt bezglutenowy (PL-064-005)

Masa netto

40 g

Jak przygotować budyń?

1. Z 0,5 l zimnego mleka odlać 1/2 szklanki, wsypać zawartość opakowania i dobrze rozmieszać.

2. Do reszty mleka dodać 2 łyżki cukru (ok. 40 g) i zagotować. Do gotującego się mleka wlać rozprowadzony w mleku proszek, ciągle mieszając gotować jeszcze przez chwilę.

3. Do uprzednio wypłukanych zimną wodą salaterek wlać gotowy budyń i pozostawić do stężenia.

Koszty dostawy Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności

Kraj wysyłki:

Opinie o produkcie (0)

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl