
Migdały w karmelu 250g Targroch
towar niedostępny





Opis
Migdały w karmelu 250g Targroch
Pyszna przekąska
Kraj pochodzenia USA
Migdały w karmelu to pyszna przekąska do schrupania samodzielnie, ale także sprawdzi się jako dodatek do deserów, ciast, tortów czy placków. Posiekane migdały w karmelu mogą stanowić bardzo intrygujący dodatek do kremów, mas. Dodatkowo migdały w karmelu mogą stanowić dodatek do wytrawnych dań stanowiąc ciekawy dodatek np. do sałatek.
SKŁADNIKI
Migdały prażone, cukier, syrop glukozowy, substancje glazurujące: guma arabska (E414), wosk pszczeli (E901)
WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, w szczelnie zamkniętym opakowaniu.
Wartość odżywcza produktu |
w 100 g |
w porcji 50 g |
%RWS* w 50 g |
Wartość energetyczna |
2328 kJ / 556 kcal |
1164 kJ / 278 kcal |
14 % |
Tłuszcz - w tym kwasy tłuszczowe nasycone |
33 g 2,6 g |
16,5 g 1,3 g |
24 % 7 % |
Węglowodany - w tym cukry |
47 g 34,5 g |
23,5 g 17,25 g |
9 % 19 % |
Błonnik |
8,3 g |
4,15 g |
- |
Białko |
14,2 g |
7,1 g |
14 % |
Sól** |
0,04 g |
0,02 g |
< 1 % |
Możliwe naturalne odchylenia.
*RWS – Referencyjne Wartości Spożycia przeciętnej osoby dorosłej (8400kJ/2000kcal).
**Zawartość soli wynika wyłącznie z obecności naturalnie.
INFORMACJA O ALERGENACH
W zakładzie pakowane są również: orzeszki ziemne, soja, różne orzechy, sezam. Pomimo dołożenia wszelkich starań nie można w 100 % wykluczyć wystąpienia w produkcie tych surowców.